Delavnica Vključevanje+

Jeseni za prijavitelje na projekte programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota na Movitu ponovno pripravljajo različna izobraževanja v pomoč pri snovanju projektov, in sicer dve delavnici, eno na področju razvijanja in izvajanja vključujočih aktivnosti in eno na področju spremljanja in beleženja učnih rezultatov, ter spletni izobraževalni program na področju načrtovanja učinkov projektov.

Prijavna roka se bližata! Ideje so tu, projekti v načrtovanju… Potrebujete le še nasvet in pomoč kako (bolje) vključiti (tudi) mlade z manj priložnostmi?

Namen delavnice je pomagati projektnim ekipam, da svoje projektne ideje razvijejo in izvedejo čimbolj vključujoče, da projekti sledijo spodbujanju vključevanja mladih z manj priložnostmi.

Na delavnici bomo:
• predstavili koncepte vključujočega mladinskega dela,
• se seznanili s praktičnimi pristopi za vključevanje udeležencev z manj priložnostmi (poudarek na mladih s posebnimi potrebami) v projektne aktivnosti,
• predstavili faze projektnega načrtovanja z vidika vključevanja mladih z manj priložnostmi,
• podali nasvete za izboljšanje (fizične in komunikacijske) dostopnosti projektnih aktivnosti, izbire in oblikovanje vključujočih neformalnih metod uporabljenih pri projektnih aktivnostih,
• se posvetili vašim konkretnim izzivom pri pripravi in izvedbi vaših projektnih idej.

Za udeležbo na delavnici je obvezna predhodna prijava preko spletnega obrazca. Prijave zbirajo do vključno 10. septembra 2020.

Date

17. Sep 2020
Expired!

Time

10:00 - 15:00

More Info

Prijava

Labels

Mestna občina Ljubljana

Location

Slovenski etnografski muzej
Metelkova ulica 2, Ljubljana
Category

Organizer

Movit
Phone
01 430 47 47
Email
info@movit.si
Website
http://www.movit.si/
Prijava

Prihajajoči dogodki

oktober 2021
november 2021
No event found!