Delavnica Učenje+

Jeseni za prijavitelje na projekte programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota na Movitu ponovno pripravljajo različna izobraževanja v pomoč pri snovanju projektov, in sicer dve delavnici, eno na področju razvijanja in izvajanja vključujočih aktivnosti in eno na področju spremljanja in beleženja učnih rezultatov, ter spletni izobraževalni program na področju načrtovanja učinkov projektov.

Delavnica Učenje+
• Razmislek o učenju (20′)
• Osebni učni načrt (15′)
• Učenje v različnih fazah projekta (80′)
• Meni učnih metod (60′)
• 8 ključnih kompetenc (30′)
• Youthpass v projektih Erasmus+ (25′)

Vabijo vas, da preizkusite njihov celotni mení različnih sestavin, ki skupaj tvorijo uspešen recept za kakovostno spremljanje in beleženje učnega procesa v projektih programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota. Mení je primeren za vse, ki iščete nove ideje za pripravo ali izvedbo vaših mednarodnih projektov in iščete navdih pri podpori vaših mladih pri izboljšanju njihovih učnih učinkov. Prav tako je primeren za vse, ki želite raziskati, kako v vaše projekte smiselno vključiti uporabo orodja Youthpass.

Za udeležbo na delavnici je obvezna predhodna prijava preko spletnega obrazcaPrijave zbirajo do vključno 7. septembra 2020.

Date

14. Sep 2020
Expired!

Time

10:00 - 15:00

More Info

Prijava

Labels

Mestna občina Ljubljana

Location

Slovenski etnografski muzej
Metelkova ulica 2, Ljubljana
Category

Organizer

Movit
Phone
01 430 47 47
Email
info@movit.si
Website
http://www.movit.si/
Prijava

Prihajajoči dogodki

julij 2021
oktober 2021
No event found!