Skoči na vsebino

Delavnica retorike

Ko na različnih dogodkih predstavljamo naše organizacije, si želimo to storiti na najboljši možni način. Tako da si nas ostali zapomnijo, vedo, kaj naša organizacija počne, lepo pa je, če se pri tem tudi malo nasmehnejo.

 

PRIJAVA

 

Na delavnici bomo spoznali, kako predstavitev izpeljati prepričljivo, vsebinsko jasno in brez treme. Znanje pa vam bo koristili tudi pri vodenju sestankov, delavnic, usposabljanj, nagovoru članov in prostovoljcev. Poudarek delavnice je na načinu, kako kaj povedati ali drugače izraziti, da bo sporočilo za naslovnika zanimivo, učinkovito in primerno.

Pri predstavljanju svoje organizacije pa boste znali izstopiti v množici drugih organizacij.

Odgovorili bomo na vprašanja:
➨ Katere so primerne besede, glas, kaj pove govorica telesa?
➨ Kako nastopati prepričljivo z uporabo klasične retorike?
➨ Kako v nastopanju uporabljati zgodbe?

Usposabljanje bo izvedla naša sodelavka Helena Beznec. Usposabljanje bo interaktivno, preko spleta boste s svojimi vprašanji in mnenji sodelovali tudi vi.

➨ Usposabljanje je namenjeno članom in sodelavcem društev in zasebnih zavodov Osrednjeslovenske regije.
➨ Prijave zbiramo do zasedbe 20 prostih mest.

 

PRIJAVA

 

Delavnico bomo izvajali online, preko Zooma. Za sodelovanje je dobro, da ima vaš računalnik mikrofon, nič pa ni narobe, če ima delujočo kamero. Usposabljanje pa lahko spremljate tudi na pametnem telefonu.

***
Aktivnost sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019-2023.