Skoči na vsebino

Delavnica: PODPORA ZA PRIJAVITELJE NA RAZPIS CIVIC EUROPE IDEA CHALLENGE

Civic Europe je te dni objavil razpis Idea Challenge za leto 2021, v CNVOS pa kot njihovi lokalni partnerji organizirajo informativno delavnico za podporo prijaviteljem.

Na delavnici, ki bo 31. marca ob 13. uri, bodo podrobneje pojasnili ozadje in glavni namen razpisa, odgovorili pa bodo tudi na vaša vprašanja. Preverili boste lahko, ali je vaša zamisel primerna za prijavo na razpis, in prejeli napotke, kako jo izboljšati.

Delavnico bodo izvedli prek platforme Zoom. Udeležba je brezplačna, potrebna pa je predhodna prijava najkasneje do 29. marca do 12. ure – na tej povezavi.

Kaj je Civic Europe?

Civic Europe je inkubator lokalnih civilnih iniciativ in organizacij, ki podpira aktivno državljanstvo na lokalni ravni. Podpora poleg finančne vključuje tudi obsežno podporo v obliki znanja, podpore pri razvoju in krepitve zmogljivosti organizacije.

V okviru programa bodo podprli 20 navdihujočih projektov lokalnih nevladnih organizacij, usmerjenih v krepitev aktivnega državljanstva na lokalni ravni.

Organizacije lahko zaprosijo za financiranje projektov v višini do 35.000 EUR. V programu lahko sodelujejo organizacije iz 12 držav EU, tudi Slovenije.

Rok za prijavo na razpis: 26. april 2021; do 12.00.

Maksimalni znesek: 35.000 eur za projekt, do 100 % sofinanciranje.

Več: https://civic-europe.eu/

Kontaktna točka za Slovenijo: CNVOS, Veronika Vodlan (veronika.vodlan@cnvos.si, 01 542 14 22)