Skoči na vsebino

Canva – enostavno oblikovanje fotografij in grafik za družbena omrežja

Vizualije so pri podajanju informacij ključne. Dokazano je, da informacija, ki jo podamo samo tekstovno, ne doseže niti približno enakega učinka kot informacija, ki je podkrepljena s fotografijami in grafikami. Kljub temu, da niste oblikovalci, lahko tudi vi oblikujete enostavne in privlačne grafike s pomočjo brezplačnega orodja Canva.

Canva vsebuje številne vnaprej pripravljene predloge in motive, ki jih je lahko sestaviti v vaši organizaciji prilagojen, atraktiven design. S tako pripravljenimi predlogami lahko poenotite stil svojih Facebook & Instagram objav ter tako še hitreje opozorite nase v množici objav, ki jih spremljajo vaši uporabnike oz. ciljne skupine.

Delavnica bo potekala 3. junija od 17.00 do 18.30, preko Zoom-a.

Prijavite se na delavnico, naložite Canvo in se prepustite ustvarjalni žilici!

PRIJAVA

 

Jan Magdić, strokovni sodelavec Zavoda Nefiks vam bo skozi preproste korake pokazal, kako si lahko pripravite enostavne, privlačne grafike za družbena omrežja in spletne strani, ki jih lahko nemudoma uporabite pri vaši promociji.

➨ Delavnica je namenjena članom in sodelavcem društev in zasebnih zavodov osrednjeslovenske regije in tudi ostalih organizacij, ki jih pokriva mreža regionalnih stičišč zaNVO.
➨ Prijave zbiramo do zapolnitve 20 prostih mest.

PRIJAVA

 

***
Aktivnost sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO.