Skoči na vsebino

Aktualna usposabljanja in delavnice Stičišča Središče

  • Novice

Pod zavihkom “Aktualna usposabljanja in delavnice” najdete aktualne delavnice, ki jih za vas pripravlja Stičišče Središče ter ostale organizacije. Tovrstne delavnice so najpogosteje namenjene predstavnikom nevladnih organizacij, njihova vsebina pa je namenjena opolnomočenju organizacij –  tako so ponavadi delavnice prijavljanja na razpise, izobraževanja na teme pridobivanja prostovoljcev, razvoja organizacij, digitalizacije, pravnih okvirjev delovanja itd.

Na Stičišču Središče bomo poskušali organizirati delavnice, ki jih vi prepoznate kot nujne.

Če se v vaši občini zbere vsaj šest predstavnikov organizacij, nas kontaktirajte in bomo usposabljanje/delavnico po dogovoru izvedli v vaši občini. Kontaktirajte nas na sticisce@nefiks.si, po telefonu na 040 698 915 ali preko vaše mailing liste na področju vaše občine.

Zaradi lažjega povezovanja in komunikacije vas hkrati vabimo na mailing liste organizacij na področju vaše občine, kjer se povezujete z organizacijami iz iste občine – na ta način lažje prepoznamo potrebe organizacij v vaši okolici, vas pravočasno informiramo o izobraževanjih, delavnicah, razpisih, vi pa imate kanal za komunikacijo z organizacijami ter prostor razprave.