Skoči na vsebino

ACF Slovenija – razdeljena sredstva za srednje in velike projekte, razpis za mikro projekte še zmeraj odprt

  • Novice

Na Javnem razpisu za srednje in velike projekte ACF Slovenija so razdelili 1.469.431,15 EUR in podprli 21 projektov (13 srednjih in 8 velikih projektov), od katerih so trije uvrščeni na rezervno listo.

Projekti, ki so bili izbrani na prvem od štirih razpisov ACF Slovenija, so navedeni tukaj. Čestitamo vsem organizacijam, ki so s svojimi idejami pridobile dodatne finance za uresničevanje svojega poslanstva ter ciljev slada, ki so okrepljena civilna družbaaktivno državljanstvo ter opolnomočene ranljive skupine.

Foto: Pixabay

Ne pozabite, še zmerja je odprt Javni poziv za mikro projekte oz. hiter odziv. Na voljo je še 15.135,85 EUR. Trenutno smo v procesu prenosa dodatnih 60.000 EUR na ta javni poziv. Pred prijavo si natančno preberite Javni poziv in Smernice za prijaviteljeodgovore na pogosta vprašanja, poglejte posnetek informativne delavnice in gradivo z informativne delavnice, na voljo pa je tudi video!

Jeseni bodo objavili nov razpis, in sicer za institucionalno podporo – prvič v Sloveniji bo za NVO na voljo prava institucionalna podpora!

Vir: ACF Slovenija