Skoči na vsebino

Kako izvajati timbildinge

Gradnja timov je izziv, ki ga mnoga podjetja rada rešujejo tudi na kreativne načine, v naravi, oz. na lokacijah zunaj svojih prostorov. Dobro organiziran team building z jasno začrtanimi cilji lahko odločilno vpliva na odnose znotraj podjetja in pripomore k organiziranosti, storilnosti in dobremu počutju tima. Če menite, da bi aktivnosti gradnje timov in povezovanja sodelavcev v učinkovite time lahko izvajali tudi v vaši organizaciji, ali pa ste pripravljeni kakšni nevladni organizaciji pomagati aktivnost vzpostaviti oz. jo izvajati, vas vabimo na usposabljanje. Če pa želite zgolj nuditi okolje in k sodelovanju povabiti zunanjega izvajalca, ste vabljeni, da nam sporočite tudi to. Vsekakor ta dodatna aktivnost za vašo organizacijo lahko pomeni tudi dodaten vir financ za izvajanje vaših aktivnosti.

Na usposabljanju bomo tvorili tudi morebitne povezave in sodelovanje med izvajalci.

Usposabljanje bo sestavljeno iz dveh delavnic in svetovanja, rezultat pa bo razvit team building, ki ga bomo potem na Stičišču lahko oglaševali med podjetji na portalu Od nas za vas.

Prijavijo se lahko člani društev, predstavniki zavodov, pa tudi tisti, ki to še niso, pa bi radi postali in izvajali team building aktivnosti znotraj NVO sektorja. S prijavo na aktivnost potrjujete svojo prisotnost na vseh treh spodaj naštetih aktivnostih (razen, če se prijavljate brez izvajalca).

Aktivnosti:

  • 27. 3. 2024: Osnovno usposabljanje za izvajalce team buildingov – celodnevna delavnica (9.00 – 18.00)
  • 10. 4. 2024: ZOOM srečanje – komentiranje aktivnosti, ki ste jih pripravili sami (10.00 – 12.00)
  • po 1. 5. 2024: testno izvajanje (po dogovoru)

Prijava na usposabljanje

Skozi aktivnosti vas bomo usposobili za:

  • samostojno izvajanje enostavnih team buildingov – do 4 ure,
  • vas seznanili s teorijo in prakso s področja,
  • z vami razvili poslovni model (cenik),
  • vas seznanili z osnovnimi zavarovanji, ki jih morate imeti.

Seveda pa bo za to, da boste na tem področju lahko res dobro samostojno izvajali aktivnosti, potrebno pridobiti tudi nekaj izkušenj in dodatnega znanja. Na tej poti pa vam bomo pomagali tudi na Stičišču.

Usposabljanje izvajata:

  • Sašo Kronegger je trener, po osnovni izobrazbi socialni pedagog in transakcijski analitik – svetovalec, sicer pa izkušen mladinski delavec.
  • Alenka Blazinšek Domenis, andragoginja, moderatorka, trenerka, vodja projektov in direktorica Zavoda Nefiks.

Prijavite se na povezavi.

***
Aktivnost sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO. Izvaja pa se za predstavnike nevladnih organizacij osrednjeslovenske in primorsko-notranjske regije.